Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

ÇELEBİBAĞI SELVİHAN İLKOKULU

Telefon : 05433836733
Belgegeçer : 00000000000
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://selvihanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇELEBİBAĞI MAH. ULUS CAD. SELVIHAN ILKOKULU BLOK NO: 7B ERCİŞ / VAN
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece Van´ın değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen; çevresiyle olumlu iletişim kurabilen; ortak bir genel kültürle soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış; anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK tarafından hazırlanan proje yarışmasında Van ili Erciş İlçesinden proje çıkaran 2 okuldan bir tanesi okulumuzdur. Aynı proje kapsamında okulumuzda bilim fuarı düzenlenmiştir. İlçe çapında yapılan yarışmalarda çeşitli derecelerimiz mevcuttur.

Öğretmen :17
Öğrenci :521
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : SABAH SAATİ UYGULAMASI : 07:20 - 12:10 ÖĞLEN SAATİ UYGULAMASI : 12:20 - 17:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Öğretmen Servisi
Ulaşım : Kendi araçlarımız ve Öğretmen arkadaşlarımızın kiraladığı servis ile ulaşım sağlanmaktadır, aynı zamanda okulumuzun önünden geçen belediye ve özel dolmuşlar mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Çelebibağı beldesi ilçe merkezine 6 km mesafede bulunmaktadır. Kendi araçlarımız ve Öğretmen arkadaşlarımızın kiraladığı servis ile ulaşım sağlanmaktadır, aynı zamanda okulumuzun önünden geçen mahalle servisleri mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 6 km, il merkezine 106 km mesafedeyiz.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :